Aanbiedingen volgen


Log in met je Google account om aanbiedingen te gaan volgen.

Let op, mocht het niet werken. Probeer het dan met de Google Chrome browser. Te downloaden op https://www.google.com/intl/nl_nl/chrome/

Mis nooit meer aanbiedingen

Via de Aanbiedingen volgen functionaliteit ben je altijd op de hoogte wanneer jouw geselecteerde producten in de aanbieding zijn. Zo kun je bijvoorbeeld flink besparen door je toiletpapier, wasmiddel, en diepvries pizza's alleen in de aanbieding te kopen.

Zie bijvoorbeeld de prijshistorie van Lenor wasverzachter ontwakende lente bij Albert Heijn:

Wekelijks op de hoogte

Één of twee keer per week ontvang je een email als jouw gevolgde producten in de aanbieding zijn. Het overzicht van producten die je volgt, staat in jouw profiel. Daar kan je achteraf nog wijzigingen in aanbrengen.

Voorbeeld email:

Hoe werkt het?

Na het inloggen kan je een lijstje samenstellen met producten waarvan je op de hoogte wilt blijven. Je kunt producten zoeken en toevoegen via de zoekfunctie van supermarktscanner. Door te klikken op het 'volg' symbool, voeg je een specifiek product aan je lijstje toe:

Google account nodig

Voor het inloggen heb je een Google account nodig. Als je nog geen Google account hebt, kan je er een aanmaken via deze uitleg pagina. Google is gespecialiseerd in het veilig houden van je inloggegevens. Zodra je een Google account hebt aangemaakt, kan je via de knop bovenaan deze pagina inloggen en aan de slag.

Gebruik je je Gmail account niet als hoofdemailadres? Dan kan je via deze handleiding alle emails automatisch laten doorsturen.