Olvarit ontbijtpap eindelijk in de aanbieding

Geplaatst op: 11 October 2018

Mijn dochtertje (18 maanden oud) eet dagelijks Olvarit ontbijtpap (recentelijk nog Bambix genaamd), dat vind ze al een paar maanden en nog steeds erg lekker. Omdat het pak maar 250 gram bevat, gaat het best snel op. Ze eet namelijk bijna net zoveel als ons. Daarnaast is de prijs vergeleken met een pak graanontbijt voor volwassenen (500 gram) een stuk duurder

Olvarit Ontbijtpap prijs stuk duurder dan normale Graanontbijt voor volwassenen

Omdat de houdbaarheidsdatum rond 2020 ligt, en ons dochtertje er voorlopig nog niet op uitgekeken lijkt te zijn, zou het mooi zijn als we een keer wat extra pakken kunnen inslaan tijdens een aanbieding. Echter zag ik in de prijshistorie dat het product niet of nauwelijks in de aanbieding is. Daarom was ik het product gaan 'Volgen' via supermarktscanner. En ja hoor, deze week kreeg ik bericht !

Olvarit Ontbijtpap prijs stuk duurder dan normale Graanontbijt voor volwassenen

Aan de prijshistorie is inderdaad te zien dat dit de eerste aanbieding is sinds begin dit jaar:

Olvarit Ontbijtpap prijs stuk duurder dan normale Graanontbijt voor volwassenen

Bespaar geld door aanbiedingen te volgen

Het is handig meegenomen om producten die je vaak koopt tijdens een aanbieding in te kunnen slaan (als de houdbaarheidsdatum dat toestaat). Per keer scheelt dat je misschien een paar euro, maar stukje bij beetje kan je gedurende de maanden wel een paar tientjes besparen, vooral als de producten die je volgt wat duurder zijn, zoals koffie, vis, wasmiddel, pizza's e.d.

Ga aan de slagOver supermarkt scanner

Als data analist van beroep analyseer ik dagelijks bergen aan data om relevante inzichten op te doen en op basis daarvan keuzes te maken en verbeteringen aan te brengen. In mijn vrije tijd ontwikkel ik deze vaardigheden verder door het analyseren van supermarktprijzen.

Mijn doel is om de alledaagse consument te helpen met het maken van goede keuzes tijdens het doen van boodschappen en inzicht te geven in de prijstechnieken en -fluctuaties horende bij supermarkt producten. Zo koop ik zelf bepaalde producten nooit buiten aanbiedingen, het liefst haal ik groente en fruit wanneer ze in het seizoen zijn en ik weet wanneer een aanbieding beter lijkt dan dat hij is.

Ik doe dit project geheel vrijblijvend en ben niet verbonden aan een bepaalde supermarkt of merk. Daarmee zijn de inzichten op deze site objectief en onafhankelijk.